gro-up

In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen

Bij gro-up kom je terecht in een kansrijke werkomgeving vol gepassioneerde collega’s die elkaar vinden in een gezamenlijk doel: zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen.

We zijn actief in iedere levensfase van het kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. En met meer dan 300 locaties en ruim 3000 collega’s beschikken we over ongelooflijk veel kennis. Kennis die we met elkaar delen, waardoor iedereen binnen gro-up blijft groeien. Elke dag weer. Groei je mee?

Werken bij

Leren bij

Wie je ook bent, bij gro-up bieden we je de ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Dat geldt voor kinderen, jongeren en gezinnen voor wie we er zijn. En het geldt even goed voor iedereen die bij ons leert en stage loopt.

We hebben stages en leer- werktrajecten in vier werkvelden: kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk en natuurlijk op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs.

Daarnaast hebben onze collega's de mogelijkheid om verder te leren door middel van de gro-up Academie en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Contactpersoon

gro-up Academie

Vacatures gro-up

Bekijk de 3 actuele vacatures van gro-up en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van gro-up maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Kinderopvang
Spoorhaven 10-18
2651 AV
 Berkel en Rodenrijs