Sterk in je Werk, zorg voor jezelf

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan.

Werk jij in zorg en welzijn en wil je je verder ontwikkelen in deze sector? Dan is een gesprek met een loopbaancoach van Sterk in je werk misschien wat voor jou!

Zorg goed voor jezelf. Gun jezelf een (gratis) loopbaancoach.Meld je aan op: www.sterkinjewerk.nl.

Terug naar Inspiratie
Sterk in je werk, zorg juist nu voor jezelf!

Ik? Een loopbaancoach?

Sterk in je werk is een persoonlijke loopbaantraject en is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. Maar ook iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken kunnen bij Sterk in je werk terecht. Dus werk jij in de horeca, detailhandel of een andere sector waar nu minder of geen werk is? Meld je aan. https://www.sterkinjewerk.nl

Wij geloven dat de hulp van onze onafhankelijke Sterk in je werk-loopbaancoaches om de stap naar de zorg te maken waardevol is. Juist nu.

“Dankzij Sterk in je werk heb ik ontdekt dat mijn hart nog steeds bij zorg en welzijn ligt én dat ik me verder wil ontwikkelen in mijn vak"

Birgit

Hoe werkt het?

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou. Iets voor jou? Meld je hier aan. https://www.sterkinjewerk.nl

Lees de ervaringen van anderen

Ervaring van Dircia Rodriques: “Het gekke is: nu ik ook zichtbaar ben op LinkedIn, werven zorgorganisaties míj.”

Ervaring van Daniel Sleebos: “De stap viel mee. Eindelijk weer echt perspectief.”

Ervaring van Simon Gordijn: “Ik heb besloten dat ik lekker in de zorg blijf.”