Ikazia

Kies met je hart en met je hoofd, kies voor Ikazia.

In Ikazia zijn we er trots op dat we ons met hoofd, hart en handen inzetten voor de patiënt en elkaar; professioneel, onderling verbonden, betrouwbaar en met oprechte interesse in de patiënt en in jou als collega.

Met elkaar werken we aan continue verbetering van onze kwalitatief hoogwaardige zorg. Persoonlijke aandacht staat centraal. We bieden niet alleen warme aandacht voor onze patiënten, maar ook voor elkaar. Samen zijn we beter voor elkaar.

Ikazia is een algemeen middelgroot ziekenhuis waarin je vrijwel alle specialismen vindt. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. De communicatielijnen tussen de verschillende afdelingen zijn kort. Met respect vóór elkaar willen we het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen.

Ikazia is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om leer- werkplekken te bieden. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan voldoende mensen met een functie in de zorg. Je kunt in ons ziekenhuis verschillende opleidingen volgen. De oprechte interesse in elkaar en in het vakgebied zorgt ervoor dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het vertrouwen in elkaar en de onderlinge verbondenheid zorgt voor een krachtig leerklimaat en gewenste leerresultaten. Leren doen we van en met elkaar.

Werken bij

Kom jij het verschil maken in het Ikazia Ziekenhuis?

Wij hebben regelmatig vacatures en opleidingsplaatsen. Ben jij die betrokken en kundige collega die wij zoeken in ons mensgerichte ziekenhuis? Neem vooral eens een kijkje op onze website, www.werkenbijikazia.nl bij de openstaande vacatures.

Vacatures Ikazia

Bekijk de 32 actuele vacatures van Ikazia en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Ikazia maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Montessoriweg 1
3083 AN
 Rotterdam