Erasmus MC

Wij zijn het Erasmus MC. Geworteld in Rotterdam, wereldstad en thuishaven. Het grootste, en misschien wel meest innovatieve universitair medisch centrum van Nederland. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Daarvoor staan wij als Erasmus MC. We zetten ons in voor een gezonde samenleving. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. En zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Voor de zorg van vandaag en gezondheid van morgen.

Elke dag werken wij, medewerkers, vrijwilligers en studenten met toewijding en passie aan alles waar het Erasmus MC voor staat:

  • Veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften.
  • Onderscheidend toponderwijs dat getalenteerde studenten aanspreekt en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen.
  • Internationaal toonaangevend wetenschappelijk toponderzoek dat ziekten en aandoeningen helpt te begrijpen, te voorspellen, te behandelen en te voorkomen.

In ons state-of-the-art gebouw werken we met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Een prachtige werkomgeving die innovaties, excellente zorg en samenwerking faciliteert en stimuleert.

Wij zijn werkgever, zorgverlener en opleider voor mensen van allerlei achtergronden. De diversiteit van de stad Rotterdam zien we terug in onze patiënten, en willen we ook zoveel mogelijk gereflecteerd zien in onze werknemers en studenten. Voor al deze mensen willen we een open en veilige omgeving bieden met gelijke kansen voor een ieder, ongeacht gender, culturele afkomst of religie.

In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden? Ontdek jouw mogelijkheden op: werkenbijerasmusmc.nl

Vacatures Erasmus MC

Bekijk de 2 actuele vacatures van Erasmus MC en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Erasmus MC maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Dr. Molewaterplein 40
3015 GD
 Rotterdam