Zuidwester

Werken bij Zuidwester is leren bij Zuidwester. Elke dag zet jij je in voor onze cliënten met een verstandelijke beperking; je leert ze op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en dromen te realiseren. Zo breng jij elke dag onze visie in de praktijk: waardevol leven en zinvol werk.

Zuidwester is er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en mensen met niet aangeboren hersenletsel of een stoornis in het autismespectrum. Wij ondersteunen hen in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Wij stimuleren de mogelijkheden van ieder mens. Bij ons is iedereen gelijk en is elk mens uniek.

Iedere dag zetten onze 1.800 medewerkers en 600 vrijwilligers zich met hart en ziel in voor onze cliënten. Dit kunnen (jong)volwassenen, ouderen of zelfs een heel gezin zijn. Heel divers dus! Wij bieden deze ondersteuning op diverse locaties in Zuid-Holland (Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten, de Hoeksche Waard en Rotterdam), Zeeland en West-Brabant. Dit doen wij vanuit woningen van Zuidwester of bij cliënten thuis.

Waardevol leven en zinvol werk, dat wil jij toch ook?

Vacatures Zuidwester

Bekijk de 36 actuele vacatures van Zuidwester en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zuidwester maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Dwarsweg 40
3241 LB
 Middelharnis