Stichting Humanitas

Over Stichting Humanitas Stichting Humanitas biedt al meer dan 75 jaar zorg en ondersteuning, een helpende hand in welke vorm dan ook, aan mensen met een hulpvraag in Rotterdam Rijnmond. In de wijk en bij de mensen thuis, Stichting Humanitas weet wat er leeft en speelt en zit in de haarvaten van de Rotterdamse samenleving. Daardoor zijn we in staat om vroegtijdig en flexibel aan te haken als er problemen worden gesignaleerd.  

Stichting Humanitas werkt momenteel in bijna 40 vestigingen met 2.500 medewerkers en ruim 1.000 actieve vrijwilligers die elke dag weer het verschil maken voor de stad, de regio en haar mensen.  

Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Werken en leren


Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen en jouw talenten te gebruiken voor het welzijn van cliënten en bewoners die onze zorg nodig hebben. We vinden het belangrijk dat je ook jouw eigen leiderschap ontwikkelt. Op die manier draag je bij aan een positieve sfeer binnen het team en aan de toekomst van onze organisatie. Samen werken we aan vier belangrijke doelen:

Samenredzaam: Samen staan we sterk en ondersteunen elkaar:
Samen talentvol: We erkennen en benutten ieders talenten, vaardigheden en capaciteiten.
Samen met en in de wijk: We werken nauw samen met de gemeenschap waarin we actief zijn.
We zijn flexibel, veerkrachtig en nemen initiatief in onze organisatie.
Waar je ook vandaan komt, ongeacht waar je in gelooft en van wie je houdt, bij ons ben je welkom. Dat is de kracht van Humanitas.

Werken in de VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg) en Zorg en Welzijn is boeiender dan je denkt!

Vacatures Stichting Humanitas

Bekijk de 45 actuele vacatures van Stichting Humanitas en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Humanitas maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Achillesstraat 290
3054 RL
 Rotterdam