Sonneburgh

Sonneburgh is een stichting met drie zorglocaties in Rotterdam Charlois, Pernis en IJsselmonde. In onze woon-zorgcomplexen wonen zo’n 450 bewoners die dagelijks zorg, welzijn en behandeling van onze medewerkers ontvangen.

Medewerkers van Sonneburgh delen liefde voor het leven en passie voor hun vak. Als je gaat werken bij Sonneburgh draag jij op jouw eigen plek iets bij aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners. Het werk dat je uitvoert, draagt dus eigenlijk altijd bij aan het geluk van een ander.

Tegelijkertijd kun je bij Sonneburgh echt wat bijdragen aan de professionaliteit van de organisatie. Een zorginstelling zoals Sonneburgh draaiende houden, vraagt om mensen die weten wat ze doen. Mensen met visie en mensen met ambitie. Wij geloven dat zorg altijd beter kan. Daarom waarderen wij het als collega’s ons scherp houden en met goede ideeën op de proppen komen.

Werken bij Sonneburgh betekent ook: deel uit gaan maken van onze kleine gemeenschap. Wij geloven in de kracht van samen. Sonneburgh is soms net een klein dorp waar mensen elkaar kennen, waarderen en interesse tonen in elkaar. Dat geldt zowel voor de collega’s onderling als voor bewoners en hun verzorgenden.

Tenslotte is Sonneburgh een christelijke organisatie. Wij weten ons gedragen en handelen vanuit die wetenschap op dezelfde manier, met geduld, compassie en verdraagzaamheid. Iedereen die onze identiteit respecteert is welkom bij Sonneburgh!

Spreekt bovenstaande jou aan en ben je benieuwd naar onze vacatures? Het actuele aanbod kun je vinden op www.werkenbijsonneburgh.nl

Vacatures Sonneburgh

Bekijk de 17 actuele vacatures van Sonneburgh en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sonneburgh maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Groene Kruisweg 381
3084 LM
 Rotterdam-Charlois