Deze locatie is onderdeel van
Stichting Humanitas

De Limani

De locatie Laan van Oud Kralingen 50 opent naar verwachting in mei 2022 de woonvoorziening de Limani. Hier gaan 16 cliënten wonen in eigen appartementen met 24-uurs begeleiding. Bij deze cliënten is sprake van GGZ problematiek, ook kan er sprake zijn van een alcohol/softdrugs verslaving, deels met een dak- en/of thuisloos verleden.

Deze cliënten hebben vaak moeite met het organiseren van het normale dagelijkse leven, het plannen van activiteiten en sociale contacten met familie, vrienden en kennissen. Daarnaast hebben cliënten regelmatig last van zowel somatische als psychische klachten die hen belemmeren bij dagelijkse bezigheden. De minimum leeftijd voor deze woonvoorziening is 45 jaar.

De ondersteuning wordt volledig op de persoonlijke situatie van de cliënt afgestemd, waarbij wordt gekeken wat de cliënt zelf kan en waar echt (tijdelijk) ondersteuning bij noodzakelijk is. Stichting Humanitas Rotterdam werkt cliëntgericht en cliëntvolgend. De behoefte voor zorg en begeleiding is blijvend bij deze bewoners.

Adres en contact

Laan van Oud-Kralingen 50
3065 HK  Rotterdam

Deze locatie is
onderdeel van