IJssellandziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen en kleinschalig ziekenhuis. De korte lijnen en familiaire sfeer kenmerken onze cultuur. We zijn verweven met de regio en verankerd in wijk en buurt. Wij zijn de verbinder in ons zorgnetwerk. Zo zetten we onder andere in op preventie en proberen we de zorg waar mogelijk dichtbij huis te leveren in samenwerking met onze ketenpartners.

Als algemeen ziekenhuis zorgen wij in eerste instantie voor onze directe omgeving, ons verzorgingsgebied. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, de Krimpenerwaard en (de oostelijke kant van) Rotterdam.

Een uitzondering hierop vormt de MDL-zorg. Deze kent een duidelijke bovenregionale functie. Het adherentiegebied voor MDL-zorg is meer dan twee keer zo groot als het adherentiegebied voor het reguliere zorgaanbod.

Het IJsselland Ziekenhuis is een proactieve partner in verschillende regionale netwerken en samenwerkingsverbanden. Voor ons is belangrijk dat de zorg voor onze patiënten goed is georganiseerd. Wij zien ons zelf nadrukkelijk als onderdeel van de bredere zorgketen.

Hier gaat het om u is het motto van het IJsselland Ziekenhuis. Het is geen reclame-uiting, maar de mentaliteit die we binnen het IJsselland Ziekenhuis samen delen en waarmee we ons onderscheiden. Door de ander centraal te stellen, halen we het beste in onszelf naar boven.

Hier gaat het om jou. In het IJsselland geven we aandacht. Niet alleen aan de patiënt, ook aan jou. Aandacht voor jouw kennis, ervaring en ontwikkeling, maar ook aandacht voor elkaar. De kleinschaligheid van het ziekenhuis en de hechte teams maken dit mogelijk. Je bent 'in de lead' en krijgt alle ruimte om jouw expertise in te brengen en ambities waar te maken. Bij het IJsselland geloven wij in groei. In je werk en als persoon.

Vacatures IJssellandziekenhuis

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van IJssellandziekenhuis maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Prins Constantijnweg 2
2906 ZC
 Capelle a/d IJssel