Stichting Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel, Spijkenisse) biedt een uitgebreid aanbod producten en diensten op het gebied van zorg, medische behandeling, wonen en welzijn aan kwetsbare Rotterdammers van 18 tot 100+.

Humanitas (helpt mensen hun leven op hun eigen manier te blijven leven. Zo zelfstandig mogelijk. Daarbij vinden wij levensvreugde, geluk, het allerbelangrijkste. Wij leggen bij alles wat wij doen de nadruk op de leuke dingen in het leven. Alles om gelukkig oud te worden.

Wij willen de levensvreugde, het geluk, van onze klanten helpen vergroten. Dat doen wij vanuit onze visie die gebaseerd is op vier kernwaarden: eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden.

Werken en leren
Humanitas is een continu lerende organisatie en investeert veel in opleiding en onderzoek. Wij hebben werk- en leerplekken voor op allerlei niveaus). In het kader van deskundigheidsbevordering bieden we onze medewerkers een uitgebreid aanbod in bij- en nascholingstrajecten.

Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Word ook #trotsophumanitas!

Vacatures Stichting Humanitas

Bekijk de 55 actuele vacatures van Stichting Humanitas en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Humanitas maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Achillesstraat 290
3054 RL
 Rotterdam